01.04.2013 Unité 3G a lansat servicii HSPA+ cu viteză de 4G la preţ de 3G!

La 29 martie 2013, Unité a anunţat lansarea serviciilor HSPA+ cu viteză de 4G la un preţ de 3G. Acum, clienții operatorului național de telefonie mobilă Unité pot beneficia de Internet mobil la viteze de 42 Mbps la descărcare.

Astfel, Unité este primul operator de telefonie mobilă din Republica Moldova, care pe baza infrastructurii proprii, sporeşte la maximum viteza de acces la Internetul mobil, echivalentă cu viteza oferită de tehnologia 4G/LTE, la scară națională.

"Serviciile HSPA+ lansate astăzi de Unité reprezintă cea mai reuşită simbioză de avantaje propuse până acum clienţilor de telefonie mobilă de pe piaţa locală de comunicaţii, exprimată prin: viteză maximă de acces Internet mobil, tarife foarte accesibile, cea mai largă gamă de dispozitive şi terminale mobile”, a declarat în cadrul evenimentului de lansare, Vitalie IURCU, Director General al S.A.”Moldtelecom”.


"Aducem felicitări companiei Moldtelecom pentru această nouă performanţă tehnologică. Avantajele noii tehnologii vor oferi beneficii tuturor locuitorilor Republicii Moldova pentru că astăzi comunicarea devine tot mai importantă, or fără comunicare nu mai putem avansa", a remarcat Dl Pavel FILIP, Ministru al Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor din R. Moldova, prezent la eveniment.


„Accesul la Internetul mobil HSPA+ la viteza de 42 Mbps este disponibil, din ziua lansării, practic pe întreg teritoriul Republicii Moldova”, a remarcat Directorul general al companiei.


Cu ocazia lansării serviciilor HSPA+ la viteza de 42 Mbps, operatorul naţional Unité anunţă o perioadă promoţională de comercializare a abonamentelor pentru utilizarea noilor servicii. Astfel, costul pachetului lunar pentru Internetul mobil la viteza de 42 Mbps va fi redus până la 60%, preţul abonamentului oscilând între 100 și 120 de lei.

Grija faţă de clienţii săi a determinat compania Unité să presteze servicii de generaţie nouă în baza tehnologiei HSPA+ la viteza de 42 Mbps, care este implementată pe baza reţelei existente, nu necesită o nouă licenţă de activitate, presupune investiţii mult mai mici decât in cazul LTE şi este disponibilă pentru o gamă mai variată de terminale mobile la preţuri foarte accesibile.

Operatorul național Unité a fost lansat la 1 martie 2007. Serviciile de Internet mobil prestate sub marca Unité au evoluat de la 2,4 Mbps până la 14.4 Mbps, odată cu lansarea în anul 2010 a brandului Unité 3G. În prezent, Unité deține o bază de peste 300 000 utilizatori, dintre care 50 000 sunt abonați la serviciile de Internet mobil de viteză înaltă prin intermediul modemelor 3G.

Serviciul de presă al S.A. Moldtelecom
noutăţi


Să îmbunătăţim împreună aria de acoperire

Vă rugăm să completaţi formularul de mai jos. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Prenume
Nume
Telefon
Email *
Localizare (adresa unde ai întîlnit dificultăţi în utilizarea serviciilor Unité)
Regiune *
Localizare *
Problema intîlnită *


Te conectăm la domiciliu

Lasă numărul și te sunăm noi!
Prenume
Nume
Telefon*
Email
Regiune *
Adresa
Codul din imagine *
Rugăm să completezi formularul de mai sus. Câmputile marcate cu * sunt obligatorii.